Ugrás a tartalomra

Április 17-21. között ingyenes rendhagyó tudományos ismeretterjesztő órákra várják az iskolásokat Debrecenben az ATOMKI nyílt napokon

Hírek

Az ELKH Atommagkutató Intézet (ATOMKI) 2023. április 17-21. között változatos témakörökben szervezett rendhagyó tudományos ismeretterjesztő órákra várja az iskolás osztályokat és csoportokat az ATOMKI nyílt napok című programja keretében. A részvétel ingyenes, azonban előzetes bejelentkezéshez kötött. A regisztrációra a rendezvény honlapján elérhető űrlap kitöltésével 2023. március 27. és április 13. között van lehetőség.

Az ATOMKI nyílt napok a sikeres, nagy hagyományú Fizikusnapok rendezvény megújult formája. A program nevének megváltoztatásával a szervezők a hagyományos tudományterületek közti határok egyre inkább jellemző elmosódására reagálnak, és így a rendhagyó órák témaköre is több tudományterületet ölel fel. Idéntől nemcsak a fizikát és a természettudományokat, hanem más tárgyakat – például akár a történelmet, rajzot vagy testnevelést – oktató tanárok érdeklődését is szeretnék felkelteni.

További információk az esemény weboldalán találhatók.