Ugrás a tartalomra

Április 1-től új megbízott vezetők segítik a HUN-REN BLKI, a HUN-REN FI és a HUN-REN KOKI kutatóinak munkáját

Hírek
Sajtószoba

Április 1-től a HUN-REN három kutatóintézetében új igazgatók kezdik meg munkájukat. Gulyás Balázs, a HUN-REN elnöke levélben méltatta a leköszönő kutatóhelyvezetők kiemelkedő szakmai és vezetői munkáját, egyúttal sok sikert, méltó kihívásokat kívánt nekik, valamint az újonnan megbízott vezetőket is köszöntötte.

A HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézet igazgatójának, dr. Erős Tibornak a vezetői megbízása 2024. március 31-ével véget ér, az igazgatói feladatokat ezt követően dr. Vasas Gábor mb. igazgató látja el.

Ugyancsak március 31-ével tölti ki megbízásának idejét dr. Wesztergom Viktor a HUN-REN Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet élén, az igazgatói feladatokat áprilistól dr. Kovács István János mb. igazgató látja el.

A HUN-REN Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója, dr. Nusser Zoltán vezetői feladatait április 1-től dr. Sperlágh Beáta mb. igazgató veszi át.

A leköszönő igazgatók kiemelkedő vezetői és szakmai munkáját, a kutatóhelyek magas színvonalú irányítását levélben köszönte meg Gulyás Balázs, a HUN-REN elnöke, aki méltó kihívásokat, valamint a jövőbeli tervekhez, a kutatómunkához sikereket, és jó egészséget kívánt.

Az újonnan megbízott vezetőknek is gratulált a HUN-REN elnöke, sok sikert kívánva az előttük álló feladatok megvalósításához.