ELKH álláspályázatok

Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat főtitkára pályázatot hirdet az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága Innovációs Főosztály Kutatáshasznosítási Osztály innovációs menedzser munkakör betöltésére. A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.

innovációs menedzser angol nyelvű pályázati felhívás

Agrártudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet az Agrártudományi Kutatóközpont kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

ATK kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

CSFK kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Ökológiai Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet az Ökológiai Kutatóközpont kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

ÖK kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

Rényi kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Társadalomtudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet az Társadalomtudományi Kutatóközpont kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

TK kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Bölcsészettudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Bölcsészettudományi Kutatóközpont gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

BTK gazdasági vezető pályázati felhívás

Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

Rényi gazdasági vezető pályázati felhívás

Szegedi Biológiai Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Szegedi Biológiai Kutatóközpont gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2021. augusztus 25.

SZBK gazdasági vezető pályázati felhívás