ELKH álláspályázatok

Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat főtitkára pályázatot hirdet az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága műszaki és természettudományi szakreferens munkakör betöltésére. A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.

Műszaki és természettudományi szakreferens pályázati felhívás

Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat főtitkára pályázatot hirdet az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága társadalomtudományi szakreferens munkakör betöltésére. A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.

Társadalomtudományi szakreferens pályázati felhívás

Energiatudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet az Energiatudományi Kutatóközpont gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 08.

EK gazdasági vezetői pályázati felhívás

Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 08.

KRTK gazdasági vezetői pályázati felhívás

Társadalomtudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Társadalomtudományi Kutatóközpont gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 08.

TK gazdasági vezetői pályázati felhívás

Wigner Fizikai Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Wigner Fizikai Kutatóközpont gazdasági vezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 08.

Wigner gazdasági vezetői pályázati felhívás

Állatorvos-tudományi Kutatóintézet

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet az Állatorvos-tudományi Kutatóintézet kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 01.

ÁTKI kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Balatoni Limnológiai Kutatóintézet

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 01.

BLKI kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 01.

FI kutatóhelyvezetői pályázati felhívás

Agrártudományi Kutatóközpont

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke pályázatot hirdet az Agrártudományi Kutatóközpont kutatóhelyvezetői munkakör ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 09.

ATK kutatóhelyvezetői pályázati felhívás